Yhteistyössä

Yritysyhteistyö

Kuhmon Kamarimusiikin yritysyhteistyömalli on kaksitasoinen jakaantuen partneri- ja ystävä-tasoihin. Molemmilla tasoilla tehdään pitkäjänteistä ja tavoitteellista yhteistyötä. Partnerien kanssa yhteistyö on laajempaa.

Kuhmon Kamarimusiikin vuoden 2017 partneri on OP. Ystävä-tason yhteistyökumppanit ovat Canorama Oy, Eeva-lehti, F-Musiikki Oy, Kainuun Sanomat, Kaisanet Oy, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera, Kuhmo Oy, Loiste Oy, Metsähallitus, No-Pan Auto Oy ja Osuuskauppa Maakunta.

Muut yhteistyökumppanit ovat Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Kuhmon kaupunki.

Kuhmon Kamarimusiikki kiittää kaikkia kumppaneitaan!

Mielellämme keskustelemme yhteistyöstä myös uusien kumppaneiden kanssa. Yritysyhteistyöstä vastaa toiminnanjohtaja Sari Rusanen, puh. 044 544 5162.

Partneri

OP tarjoaa Kuhmon Kamarimusiikin yleisölle lepoa arjesta ja lumoavia Luovia Taukoja luonnon keskellä. Kun Kuhmon Kamarimusiikki ja OP yhdistävät voimansa, syntyy Luova Tauko - korvia ja ajatuksia avaavia hetkiä musiikin parissa.

Yhteistyöhön sisältyy mm. OPn oma nimikkopäivä. Nimikkopäivän aikana Taidesäätiön arvosoittimet ovat laajasti esillä Kuhmossa. Yhteistyön kuuluvat myös ilmaisliput 10–18-vuotiaille nuorille kun aikuinen ostaa normaalihintaisen lipun itselleen.

OP on tiivisti mukana Kuhmon Kamarimusiikin tapahtumissa ympäri vuoden. Näihin kuuluvat konsertit keväällä Kuhmossa, Helsingissä ja Kuusamossa sekä Hilpeä heinäkuu -tapahtuma Kuhmossa heinäkuussa.

Yhteistyökumppanit