Kuhmon Kamarimusiikki taas parhaimpien listoilla

BBC Music Magazine on listannut Classical Music -sivustolle 29 Euroopan parasta klassisen musiikin festivaalia. Kuhmon Kamarimusiikki on joukossa mukana ainoana suomalaisena festivaalina. Kuhmon Kamarimusiikki on saanut vastaavia tunnustuksia myös aiemmin.… Lue lisää »

Kuhmon Kamarimusiikki soi Helsingissä

Juuria ja siipiä Balderin salissa 4.5. Kuhmon Kamarimusiikin kesän 2023 teema on Juuret ja siivet, millä teemalla soi myös festivaalin kevätkonsertti Helsingissä. Konsertti pidetään torstaina 4. toukokuuta klo 18 alkaen Balderin… Lue lisää »

OMA KUHMON KAMARIMUSIIKIN KONSERTTI?

Teilläkö kamarimusiikkikonsertti? Miksipä ei juuri teillä! Kokoa yleisö kasaan heinäkuuksi ja kerro meille, miksi Kuhmon Kamarimusiikin pitäisi soida juuri teille. Sinun tulee tarjota viihtyisä paikka ja kerätä joukkosi, me tuomme… Lue lisää »

Kuhmossa kohotaan lentoon juuria unohtamatta

Kuhmon Kamarimusiikki uudistuu ensi kesänä monin tavoin. Uudet taiteelliset johtajat Minna Pensola ja Antti Tikkanen toteuttavat nyt ensimmäistä kertaa kokonaan oman ohjelmansa. Heidän kädenjälkensä näkyy lajien kirjossa, säveltäjävieraiden ja ensiesitysten… Lue lisää »

Juuria ja siipiä Kuhmon Kamarimusiikin talvikonsertissa

Kuhmon Kamarimusiikin kesän 2023 teema on Juuret ja siivet, millä teemalla avataan myös festivaalin talvikonsertti Kuhmon Talvi -tapahtumassa. Kuhmon Talvi ja festivaalin konsertti käynnistävät samalla Kuhmon suomalais-ugrilaisen kulttuuripääkaupunkivuoden tapahtumat. Konsertti… Lue lisää »

Kuhmossa ensi kesänä kolme tilausteosta

Kuhmon Kamarimusiikki tarjoaa vuonna 2023 kolme uutta sävellystä. Kamarimusiikki on tilannut Outi Tarkiaiselta teoksen basettiklarinetille ja jousikvartetille. Yhteistyössä Santa Fe Chamber Music Festivalin, Wigmore Hallin ja Elbphilharmonien kanssa on tilattu… Lue lisää »

Oleg Kaganin muistorahaston stipendit Australiaan ja Helsinkiin

Kuhmon musiikkikurssit on päättänyt myöntää vuoden 2022 Oleg Kaganin muistorahaston stipendin australialaiselle Asta-jousikvartetille ja helsinkiläiselle YES-pianokvintetille. Kuhmon musiikkikursseille osallistui tänä kesänä poikkeuksellisen paljon opiskelijakokoonpanoja duoista kvintetteihin ja oli luontevaa jakaa… Lue lisää »