Kuhmon Kamarimusiikki tutkiskelee rajoja

Kuhmon 54. Kamarimusiikki soi tänä vuonna 14.−27. heinäkuuta. Festivaalin taiteelliset johtajat, viulistipari Minna Pensola ja Antti Tikkanen ovat suunnitelleet ohjelmiston Rajalla-teeman ympärille. Aihetta käsitellään monesta suunnasta, mm. maantieteellisesti, kielellisesti, kulttuurisesti,… Lue lisää »

KUHMON KAMARIMUSIIKKI PÄÄTTYI SUUREEN SUOSIOON

Vuoden 2024 teema Rajalla Kuhmon Kamarimusiikki on palannut jälleen entiseen loistoonsa. Lauantaina päättyneen festivaalin konserttikäyntien määrä ylitti 23.500 kävijän määrän.  Kesä oli ensimmäinen uusien taiteellisten johtajien Minna Pensolan ja Antti… Lue lisää »

Haapalan olutpubi Amatiin

Kamarimusiikkikeskuksen kesän 2023 uusi yhteistyökumppani on Haapala panimoravintola. Haapala ottaa haltuunsa Amatin illat, jolloin päivän kahvila- ja lounaspaikka muuntautuu Haapalan olutpubiksi. Tarjolle tulee Haapalan oman panimon oluita, alkoholittomia virvoitusjuomia sekä… Lue lisää »

Kuhmon Kamarimusiikki taas parhaimpien listoilla

BBC Music Magazine on listannut Classical Music -sivustolle 29 Euroopan parasta klassisen musiikin festivaalia. Kuhmon Kamarimusiikki on joukossa mukana ainoana suomalaisena festivaalina. Kuhmon Kamarimusiikki on saanut vastaavia tunnustuksia myös aiemmin.… Lue lisää »

Kuhmon Kamarimusiikki soi Helsingissä

Juuria ja siipiä Balderin salissa 4.5. Kuhmon Kamarimusiikin kesän 2023 teema on Juuret ja siivet, millä teemalla soi myös festivaalin kevätkonsertti Helsingissä. Konsertti pidetään torstaina 4. toukokuuta klo 18 alkaen Balderin… Lue lisää »