Kuhmon Kamarimusiikki sivun taustakuva

Yhteistyössä

yhteistyökumppanit Zoran markovic David

Yritysyhteistyö

Kuhmon Kamarimusiikin yritysyhteistyömalli on kaksitasoinen jakaantuen partneri- ja ystävä-tasoihin. Molemmilla tasoilla tehdään pitkäjänteistä ja tavoitteellista yhteistyötä. Partnerien kanssa yhteistyö on laajempaa.

Kuhmon Kamarimusiikin vuoden 2020 partneri on OP. Ystävä-tason yhteistyökumppanit ovat Canorama Oy, F-Musiikki Oy, Kainuun Sanomat, Kuhmo Oy, Loiste Oy, Metsähallitus, No-Pan Auto Oy ja Osuuskauppa Maakunta.

Kuhmon Kamarimusiikki ja musiikkikurssit saavat avustuksia Opetus- ja kulttuuriministeriöltä ja Kuhmon kaupungilta.

Vuoden 2020 muut tukijat ovat Jenny ja Antti Wihurin rahasto sekä Italian kulttuuri-instituutti. Jenny ja Antti Wihurin rahasto tukee Kuhmon Kamarimusiikin kvartettiakatemian toimintaa.

Kuhmon Kamarimusiikki kiittää kaikkia kumppaneitaan!

Mielellämme keskustelemme yhteistyöstä myös uusien kumppaneiden kanssa. Yritysyhteistyöstä vastaa toiminnanjohtaja Sari Rusanen, puh. 044 544 5162.

Partneri

"Kuhmon henki, yhdessä ja ilolla" - kertoo festivaalin pääpartneri OP.

Yhteistyöhön sisältyy mm. OP:n oma nimikkopäivä kesän festivaalilla. Nimikkopäivän aikana OP Ryhmän Taidesäätiön arvosoittimet ja kuvataide ovat laajasti esillä Kuhmossa.

OP on tiivisti mukana Kuhmon Kamarimusiikin tapahtumissa ympäri vuoden. Näihin kuuluvat konsertit keväällä Kuhmossa, Kajaanissa ja Helsingissä. Vuoden 2020 kevätkonsertti järjestetään OPn Vallillan konttorin tiloissa.

Yhteistyökumppanit