Kuhmon Kamarimusiikki on myynyt lippuja taustayhteisön jäsenille jo tammikuun puolesta välistä asti. Yleisessä myynnissä liput ovat olleet reilut pari viikkoa. Euroja on jo kertynyt yli 200.000, kun festivaalin budjettitavoite on 550.000.

Kolme konserttia on varattu loppuun ennätyksellisen aikaisin. Suurimpia suosikkeja ovat odotetusti olleet torstain 22.7. tango-konsertti sekä samana iltana kuultava konsertti, jossa soivat Kuhmon muistot. Tangokonsertissa kuullaan pääasiassa suomalaisia tangoja, Kuhmon muistot -konsertissa esiintyy jo vuosien takaa tuttuja kamarimuusikoita. Suosittu on ollut myös konsertti 20.7. Kuhmon siunauskappelissa, joka tarjoaa erityisen intiimin tunnelman.

Tangon ystäville on kuitenkin luvassa myös muuta tarjontaa. Lippuja on vielä myynnissä Astor Piazzollan tango-oopperaan Maria de Buenos Aires, joka on ollut yksi aiempien vuosien kysytyimpiä teoksia. Tällä kertaa se kuullaan koko festivaalin viimeisenä esityksenä lauantaina 23.7. Tangoja kuullaan myös Kuhmon vierailukonserteissa Vuokatissa 17.7. ja 20.7.

Perinteisistä muista kamarimusiikkikonserteista kymmenen suosituimman listalla ovat tällä hetkellä mm. Tšaikovski ja Elegioita-kohtalo -konsertit 21.7, Nooan arkista innoituksensa saanut konsertti 13.7., Mahlerin Adagion sinfoniasta nro 10 sisältävä konsertti 21.7. sekä Brahmsia ja Mendelssohnia esittelevä Urtext-konsertti 18.7. Taiteellinen johtaja Vladimir Mendelssohn kuvaa itse suosikkipäiväkseen maanantaita 11.7. Konserttiohjelma on hänen mielestään syvällisin, minkä hän on koskaan suunnitellut. Päivän konserttien teemat kulkevat Kosmisesta sielusta, Kolminaisuuden ja Elementtien kautta Luomisen kirjaan ja Ikuiseen anteeksiantoon.

Kuhmon Kamarimusiikki alkaa sunnuntaina 10.7. ja yli 70 konsertin sarja päättyy lauantaina 23.7.

Lisätietoja:
Kuhmon Kamarimusiikki, puh. 08 652 0936