[i]Kuhmon Kamarimusiikki soi talvellakin! Lipunmyynti Kajaanin ja Kuhmon konsertteihin on käynnistynyt. Luvassa on kamarimusiikin perusteoksia nuorten lahjakkuuksien ja kokeneiden konkarien tulkitsemana.[/i]

Kuhmon Kamarimusiikki soi Kainuussa tammikuussa kahdessa konsertissa. Kajaanin konsertti on keskiviikkona 4.1. klo 19 Kaukametsässä ja Kuhmon konsertti torstaina 5.1. klo 18 Kuhmo-talossa.

Konserttiohjelma taiteilijoineen on sama molemmissa paikoissa. Konserteissa kuullaan Joseph Haydnin Pianotrio nro 39 G-duuri Hob. XV/25 ”Mustalainen”, Franz Schubertin Unkarilainen sävelmä h-molli D. 817, Béla Bartókin Romanialaisia kansantansseja Sz. 56 Zoltán Székelyn sovituksena sekä Johannes Brahmsin Pianokvartetto g-molli nro 1 op. 25.
Konsertissa esiintyy sekä nuoria lahjakkuuksia että kokeneita konkareita. Mukana ovat pianisti Anni Collan ja sellisti Beata Antikainen, jotka debytoivat kesällä Kuhmon Kamarimusiikin nuoria, uusia kykyjä esittelevässä Nuoret kamarimuusikot – ohjelmassa. Konkarijoukkoa edustavat viulisti Minna Pensola ja festivaalin taiteellinen johtaja, alttoviulisti Vladimir Mendelssohn.

Kajaanin konsertti järjestetään yhteistyössä Kajaanin kaupungin kanssa. Kuhmon konsertti on osa kuhmolaisten kulttuuritoimijoiden yhteistä Kuhmon Talvi -tapahtumaa. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo yhdeksännen kerran ja siihen liittyy kamarimusiikin ohella muuta musiikkia, luontokuvia, taidenäyttelyitä ja tanssia. Lisätietoja Kuhmon Talvesta: www.kuhmowinter.fi.

Kajaanin konsertin lippuja voi ostaa ennakkoon Lippupisteestä, www.lippu.fi tai puh. 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm), ja konserttia ennen suoraan Kaukametsästä. Kuhmon konsertin lippuja myy Kuhmo-talo, 08 6155 5451. Lippujen hinnat ovat aikuisilta 25 euroa.

Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja:
Kuhmon Kamarimusiikki, puh. 08 652 0936