Teilläkö kamarimusiikkikonsertti? Miksipä ei juuri teillä! Kokoa yleisö kasaan heinäkuuksi ja kerro meille, miksi Kuhmon Kamarimusiikin pitäisi soida juuri teille. Sinun tulee tarjota viihtyisä paikka ja kerätä joukkosi, me tuomme muusikot ja musiikin. Sinä vastaat myös siitä, että kerrot ennakkoon kaikelle kansalle, että tällainen ihme on teidän ryhmällenne tapahtumassa sekä sometat minkä ehdit itse tilaisuudesta sekä sen jälkimainingeista.

Kesällä 2022 aloitettu yksityisissä tilaisuuksissa pidettävien konserttien sarja jatkuu. Nyt tarjolla on kaksi konserttia Kainuussa oman perheen, ystäväpiirin tai yhteisön tilaan tuotavaksi. Konserttien kesto on noin tunti, ja ne järjestetään heinäkuussa 2023 Kuhmon Kamarimusiikin yhteydessä.

Mallia voi ottaa kesän 2022 kolmesta konsertista. Ensimmäinen konserteista pidettiin perheen mökillä lasten lahjana 80-vuotispäiviä viettäneille vanhemmille, toinen yksityistalossa perheen ja ystävien yhteisenä kesähetkenä ja kolmas vanhassa pirtissä sukujuhlien etkotilaisuutena. Ohjelma ja taiteilijat tulivat kuhunkin konserttiin yllätyksenä. Festivaali tarjosi parasta musiikkia parhaiden mahdollisten taitelijoiden esittämänä. Sama linja tulee jatkumaan – konsertit tehdään rakkaudesta kamarimusiikkiin.

Yksityiskonsertin könttähinta konserttilipuista on 600 euroa alle 20 hengen tilaisuudesta. Jos väkeä on enemmän, on lisämaksu jokaisesta yli 20 menevästä osallistujasta 25 euroa/henkilö. Yritykselle konsertin hinta on 1.000 euroa.

Kiinnostuitko? Kerro, mikä on Sinun/teidän ideanne. Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset 14.4. mennessä osoitteella kuhmo.festival(at)kuhmofestival.fi.  Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Sari Rusanen, puh. 044 544 5162.