Kamarimusiikki vahvasti läsnä Kuhmon musiikkikursseilla

Tämän kesän mestarikurssit ovat houkutelleet opiskelijayhtyeitä ympäri maailman Kuhmon musiikkikursseille on hakenut tänä vuonna poikkeuksellisen paljon kamarimusiikkiyhtyeitä. Runsaslukuinen kamarimusiikin opetukseen erikoistunut opettajakunta on houkutellut yhtyeitä paitsi Suomesta, myös Englannista, Espanjasta,… Lue lisää »

VIISI VINKKIÄ KUHMON KAMARIMUSIIKKIIN

Kuhmo Kamarimusiikki kutsuu – jo 54. kerran! Tässä tulee Sinulle viisi vinkkiä koettavaksi Kuhmossa 14.–27. heinäkuuta. Ensimmäisenä listalla ovat tietysti konsertit, mutta niiden lisäksi ilo kannattaa ottaa irti monista ilmaistilaisuuksista,… Lue lisää »

KUHMON MUSIIKKIKURSSIT TARJOAVAT HUIPPUTASON OPETUSTA

Haku 54. Kuhmon musiikkikursseille on parhaillaan käynnissä ja tarjolla on jälleen huippuluokan opetusta. Opettajien joukossa vilisee ammattilaisia kotimaan ja Euroopan tärkeimmistä opinahjoista sekä festivaalikentältä. Mukana ovat mm. Kölnin musiikkikorkeakoulun tuore… Lue lisää »

Kuhmon Kamarimusiikki tutkiskelee rajoja

Kuhmon 54. Kamarimusiikki soi tänä vuonna 14.−27. heinäkuuta. Festivaalin taiteelliset johtajat, viulistipari Minna Pensola ja Antti Tikkanen ovat suunnitelleet ohjelmiston Rajalla-teeman ympärille. Aihetta käsitellään monesta suunnasta, mm. maantieteellisesti, kielellisesti, kulttuurisesti,… Lue lisää »

KUHMON KAMARIMUSIIKKI PÄÄTTYI SUUREEN SUOSIOON

Vuoden 2024 teema Rajalla Kuhmon Kamarimusiikki on palannut jälleen entiseen loistoonsa. Lauantaina päättyneen festivaalin konserttikäyntien määrä ylitti 23.500 kävijän määrän.  Kesä oli ensimmäinen uusien taiteellisten johtajien Minna Pensolan ja Antti… Lue lisää »