Kuhmon Kamarimusiikki sivun taustakuva

Musiikkikurssit

Kuhmon Kamarimusiikin musiikkikurssit

Kurssit 2018
Kurssiesittely
Stipendit
Opettajat
Kurssihakemus
Kurssihistoriaa
Taiteellinen johtaja

Kurssit 2018

Huipputasoinen opetus ja huikea konserttitarjonta ovat houkutelleet musiikin ammattiopiskelijoita ja aktiiviharrastajia Kuhmoon jo lähes viidenkymmenen vuoden ajan. Heinäkuinen Kuhmo sykkii kamarimusiikin tahtiin kansainvälisessä ilmapiirissä. Tärkeitä musiikillisia hetkiä koetaan yhdessä ja inspiraatiota ja oppia tarttuu matkaan pitkäksi aikaa eteenpäin.

Kuhmon kursseilla annetaan opetusta kaikissa jousisoittimissa, puupuhaltimissa, pianossa, kitarassa sekä tietysti kamarimusiikissa. Lähes kaikki opettajat soittavat myös festivaalikonserteissa, joten oppia saadaan Kuhmossa myös esimerkin kautta. Kamarimusiikin työpajoissa esimerkin voima korostuu, kun oppilaat pääsevät esiintymään festivaalille yhdessä työpajan vetäjän kanssa.

Kursseille mahtuu mukaan niin ammattiuransa kynnyksellä opiskelevia konkariopiskelijoita kuin hyvin nuoriakin lahjakkuuksia. Kuhmo onkin myös oiva perheen lomanviettokohde siten, että koko perhe pääsee nauttimaan tasokkaista konserteista ja Kamarimusiikkijuhlien ainutlaatuisesta hengestä samalla kun jälkipolvi ammentaa sen lisäksi oppia soiton salojen äärellä musiikkikurssilla.

Tervetuloa joukkoomme!

Junio Kimanen
Musiikkikurssien taiteellinen johtaja