Kuhmon Kamarimusiikki sivun taustakuva

Musiikkikurssit

Kuhmon Kamarimusiikin musiikkikurssit Tuupalan alakoulu koulutus musiikki kurssi kesäkurssi

Kurssit 2021
Kurssiesittely
Stipendit
Opettajat
Kurssihakemus
Koronaohjeistus
Kurssihistoriaa
Taiteellinen johtaja

Kurssit 2021

Kuhmon musiikkikurssien yli viisikymmenvuotinen tarina on ollut merkityksellinen. Vuosien varrella lukemattomista kursseille osallistuneista opiskelijoista on tullut ammatissaan menestyneitä muusikoita ja opettajia. Tänäkin vuonna monet heistä esiintyvät ja opettavat Kuhmossa. Musiikkikursseista eivät kuitenkaan hyödy vain kunnianhimoiset ammattiopiskelijat. Oppia ja elämyksiä on tarjolla myös nuoremmille soitonharrastajille. Kuhmossa konsertit ja soittotunnit sekä kuuluisa "Kuhmon henki" koskettavat kaikkia eläen ja kukoistaen musiikin kaikkea yhdistävästä voimasta.

Poikkeuksellisena kesänä 2021 huolehdimme kaikin tavoin kurssien ja festivaalin turvallisuudesta. Aiemmasta poiketen kursseja on hieman lyhennetty ja porrastettu siten, että kurssilaisten määrä on normaalia pienempi. Väljyyttä lisätään huomattavasti myös majoituksen osalta. Kahden hengen huoneita on käytettävissä runsaasti ja luokkahuonemajoituksiin pyritään sijoittamaan toiveiden mukaan pieniä kurssilaisten ryhmiä.

Kurssit järjestetään pääsääntöisesti kahdessa osiossa siten, että ensimmäinen ja toinen viikko muodostavat omat kokonaisuutensa. Olethan tarkkana kurssihakemusta täyttäessäsi, että varmasti ilmoittaudut ensisijaisesti haluamallesi viikolle. Hieman tavallisuudesta poikkeavan kesän johdosta on myös syytä seurata kurssien tiedotusta erityisen tarkasti.

Pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen toivotan sinut koko taiteilijakunnan ja muun henkilökunnan puolesta lämpimästi tervetulleeksi kesän 2021 musiikkikursseille Kuhmoon. Tehdään yhdessä tästäkin kesästä Kuhmossa elämyksellinen!

Junio Kimanen, kurssien taiteellinen johtaja