Kuhmon Kamarimusiikki sivun taustakuva

Musiikkikurssit

Kuhmon Kamarimusiikin musiikkikurssit Tuupalan alakoulu

Kurssit 2020
Kurssiesittely
Stipendit
Opettajat
Kurssihakemus
Kurssihistoriaa
Taiteellinen johtaja

Kurssit 2020

Kuhmon Kamarimusiikkijuhlat ja siihen liittyvät musiikkikurssit ovat olleet erottamaton yhdistelmä jo aivan tapahtuman alkumetreiltä lähtien. Niinpä jo 51. kerran kokoonnumme kuuntelemaan, soittamaan ja oppimaan yhdessä. Hyväksi koettu perusajatus on edelleen sama: tarjoamme huippuopetusta ja hurjan määrän korkeatasoisia konsertteja kansainvälisessä tunnelmassa idyllisessä Kuhmossa.

Kuhmon kursseilla annetaan opetusta kaikissa jousisoittimissa, puupuhaltimissa, pianossa, kitarassa sekä tietysti kamarimusiikissa. Lähes kaikki opettajat soittavat myös festivaalikonserteissa, joten oppia saadaan Kuhmossa myös esimerkin kautta.

Kursseille mahtuu mukaan niin ammattiuransa kynnyksellä opiskelevia konkariopiskelijoita kuin hyvin nuoriakin lahjakkuuksia. Kuhmo onkin myös oiva perheen lomanviettokohde siten, että koko perhe pääsee nauttimaan tasokkaista konserteista ja Kamarimusiikkijuhlien ainutlaatuisesta hengestä samalla kun jälkipolvi ammentaa oppia soiton salojen äärellä myös musiikkikurssilla.

Toivotamme niin tutut kuin uudet kurssilaiset tervetulleiksi!

Junio Kimanen
musiikkikurssien taiteellinen johtaja