KURSSIT

Kurssit pidetään pääsääntöisesti kahdessa osassa 14.–20.7. ja 21.–27.7.

1. Mestarikurssit pianon, viulun, alttoviulun, sellon, kontrabasson, huilun, klarinetin, fagotin, kitaran, harmonikan ja kanteleen soitossa.
Mestarikursseilla annetaan yksityisopetusta 5 x 45 min.

2. Kamarimusiikin mestarikurssit
Yhtyeopetusta valmiille kokoonpanoille. Opettajina ensisijaisesti Johannes Meissl, Castalian-kvartetti, Danel-kvartetti, Quiroga-kvartetti ja Storioni-trio sekä Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch ja Tuija Hakkila yhdessä. Kaakinen-Pilchin ja Hakkilan kurssilla pääpaino on klassisen tyylikauden kamarimusiikkiteoksissa jousille ja pianolle. Myös muut mestarikurssiopettajat voivat antaa yhtyeopetusta.
Kamarimusiikin mestarikursseilla opetusta annetaan 4 x 60 min.

3. Thomas Florion esiintymisvalmennus
Thomas Florion esiintymisvalmennus sisältää yhden kahden tunnin yleisöluennon ja yhden henkilökohtaisen 50 minuutin valmennustunnin. Kurssista voit valita koko paketin (sis. luento ja valmennus), pelkän henkilökohtaisen valmennuksen tai osallistua vain yleisöluennolle. Henkilökohtainen valmennus tapahtuu luentojen jälkeisinä päivinä.

Lisätietoja Florion valmennustoiminnasta voi lukea hänen kotisivultaan. Esiintymisvalmennus pidetään englanniksi.

Thomas Florion esiintymisvalmennukseen voivat hakea Kuhmon kurssilla opiskelevat sekä kurssien ulkopuoliset henkilöt.

4. Kamarimusiikin työpaja
Työpaja on tarkoitettu mestarikursseille osallistuville. Työpajan vetäjinä toimivat Minna Pensola (viulu), Annariina Jokela (alttoviulu) ja Claude Frochaux (sello). Työpajassa valmistetaan kamarimusiikkiesitys festivaalikonserttia 20.7. varten. Työpajan vetäjät soittavat mukana kokoonpanossa. Työpaja on maksuton mestarikursseille osallistuville. Työpaja on tarkoitettu 14.–20.7. mestarikurssille osallistuville.

Työpajaohjelma: Konsertti 20.7. klo 21
Arnold Schönberg (1874–1951): Die Verklärte Nacht (Kirkastettu yö) op. 4 jousisekstetille (haettavat paikat viulu, alttoviulu ja sello) 

Kurssimaksut:
Yksityisopetuksen mestarikurssi 565 €/hlö
Kamarimusiikin mestarikurssi 500 €/hlö
Lisämaksu yhtyeen jäsenen yksityisopetuksesta 230 €/hlö.
Thomas Florion esiintymisvalmennus: yleisöluento 25 €/hlö, henkilökohtainen valmennustunti 90 €/hlö, luento ja 1 henkilökohtainen valmennustunti 110 €/hlö

Maksut sisältävät opetuksen, pääsyn konsertteihin, täysihoidon ja majoituksen (7 yötä). Kurssilaiset majoittuvat korkeintaan 6–8 hengen luokkahuoneissa.

Thomas Florion esiintymisvalmennus ei sisällä ruokailua, majoitusta eikä konserttilippuja.

Maksettua kurssimaksua ei palauteta.

Kurssilaisten tulopäivä on päivä ennen opetuksen alkua ja poistuminen opettajalistassa olevan viimeisen päivämäärän mukaan.

Pro Kuhmo Oy välittää kurssin ulkopuolista majoitusta, puh. 040 706 2250 tai sähköposti majoitus(at)prokuhmo.fi.

Tiedustelut:
Sähköposti music.courses(at)kuhmofestival.fi
Puh. 044 586 1634