Kuhmon Kamarimusiikin Kannatusyhdistys ry perustettiin vuonna 1976 Kuhmon Kamarimusiikki -tapahtuman ja sen yhteydessä järjestettävän musiikkikurssin tukiorganisaatioksi. Nykyään yhdistyksessä on jäseniä 1 210.

Kannatusyhdistys on mm. hankkinut nuotteja ja soittimia Kuhmon Kamarimusiikki -tapahtuman käyttöön, avustanut tapahtumaa ja musiikkikursseja taloudellisesti sekä järjestänyt Kuhmon konsertteja ja minifestivaaleja kotimaassa ja ulkomailla tehdäkseen festivaalia tunnetuksi. Lisäksi se on tukenut nuoria lahjakkaita muusikoita stipendein ja soitinlainauksin.

Kuhmon Kamarimusiikin toimisto sijaitsee Kuhmossa yhdistyksen tiloissa. Kannatusyhdistys omistaa Kuhmon keskustassa myös toisen kiinteistön, Kamarimusiikkikeskuksen, jota yhdistys käyttää festivaalin aikana kahvilana ja ravintolana.

Yhdistyksen puheenjohtaja on Eila Valtanen. Hallituksessa ovat hänen lisäksi Mauri Huotari, Matti Kähkönen ja Matti-Jussi Pollari Kuhmosta, Veikko Huovinen Suomussalmelta, Erkki KM Leppävuori Helsingistä ja Pauli Hänninen Kauniaisista. Yhdistyksen kunniajäsenet ovat säveltäjäprofessori Aulis Sallinen, toimitusjohtaja Seppo Mervola sekä festivaalin perustajat Seppo Kimanen ja Yoshiko Arai.

Sinäkin voit liittyä! Kuhmon Kamarimusiikin Kannatusyhdistyksen jäsenenä saat

  • ennakkoon tietoa Kuhmon Kamarimusiikin ja muiden oheistapahtumien ohjelmista ja lipunmyynnistä
  • oikeuden varata lippuja Kuhmon Kamarimusiikkiin ennen virallisen lipunmyynnin alkua
  • festivaalin viikkoliput jäsenhintaan
  • ilmaiseksi Kuhmon Kamarimusiikin ohjelmakirjan heti sen ilmestyttyä heinäkuussa.

Yhdistyksen jäsenmaksut ovat seuraavat:

henkilöjäsenet (varsinaiset jäsenet):

  • vuotuisjäsenmaksu 30 e
  • ainaisjäsenmaksu 300 e

yhteisöjäsenet (kannatusjäsenet)

  • vuotuinen kannatusjäsenmaksu 300 e
  • kertakaikkinen kannatusjäsenmaksu 1 000 e.

Tervetuloa Kuhmon Kamarimusiikin ystävien joukkoon! Lisätietoja yhdistyksestä saat festivaalin Kuhmon toimistosta, puh. 044 544 5163.

Vuosikokous

Kuhmon Kamarimusiikin Kannatusyhdistys ry:n hallitus kutsuu jäsenet vuosikokoukseen perjantaina 22.3.2024. Kokous pidetään klo 10 Amatissa (Kontionkatu 22, Kuhmo). Esillä ovat sääntömääräiset vuosikokousasiat. Lämpimästi tervetuloa!

LIITY JÄSENEKSI

Lämpimästi tervetuloa Kuhmon Kamarimusiikin Kannatusyhdistyksen jäseneksi! Ole hyvä ja täytä tämän lomakkeen tiedot ja lähetä meille. Toimitamme maksutiedot Sinulle sähköisesti.

Haluan liittyä jäseneksi Kuhmon Kamarimusiikin Kannatusyhdistykseen.
Jäsenmaksut: vuotuisjäsenmaksu 30 € tai ainaisjäsenmaksu 300 €